TIMOV

  • portfolio
  • photography
  • blog

Здравейте и добре дошли в моя уеб сайт! Благодаря Ви, че отделихте от времето си за да разгледате работата ми. Аз съм Иван Тимов и обичам фотографията. Живея и работя в гр. Пловдив, но във всеки един удобен момент с радост бягам от града за да се занимавам с хобито си, а именно фотографията.

Афинитетът ми към нея се появи още преди години, не знаех нищо свързано с това изкуство, но просто го харесвах. Обичах да гледам красивите пейзажни фотографии и уникалните портрети на различни творци. Признавам си, че щраках много с телефона си и “напудрях” снимките си с различни филтри като в повечето случаи прекалявах и снимките ставаха единствено за кошчето. В последствие закупих първото си DSLR апаратче и започнах да изучавам възможностите му. Разбира се помогнаха ми и доста книги, а също така и практически курсове от професионални фотографи.

В момента жанровете които ме влекат най-силно са портретната и пейзажна фотография. Обичам да улавям емоциите в лицата на хората и да запечатвам в кадри красотите дадени ни от природата. Също така обожавам снимките в студио. Студиото ми дава възможност аз да контролирам всичко и да развия въображението си по начин по който желая. 

Content is protected. Right-click function is disabled.